Hemel Marine STS 7 Antifouling Boya Sökücü

TEKNELER İÇİN HIZLI ÇÖZÜM

Hemel Marine STS 7 Antifouling Boya Sökücü

  Hemel'in kullanıma hazır olarak sunduğu ve bir Norveç ürünü olan, çevre dostu, su bazlı Hemel Marine STS 7, antifouling (zehirli) boyaların sökümünde mükemmel sonuç veriyor. Jel şeklinde olduğu için, damlamadan ve akmadan, her tür yüzeye, istenirse fırçayla, istenirse tabanca ile kolayca uygulanıyor. Üstelik, polyester teknelerde gelcoat'a asla zarar vermeden, hızlı ve etkin bir şekilde sökerek, pırıl pırıl ortaya çıkartıyor ve yeni antifouling boya uygulaması için temizleyip, hazır hale getiriyor.

  • STS 7 yi, uygulamaya başlamadan önce çok iyi karıştırın.
  • Uygulamadan önce, boyalı yüzeyin birkaç ayrı noktasında mutlaka deneme yapın. (Her bir deneme alanı, yaklaşık 10x15 cm'dir.)
  • Uygulamada fırça kullanacaksanız, en iyi sonuç için, doğal kıllı yatay fırça tercih edin. Sentetik fırça, STS 7 ile reaksiyona gireceğinden, yapıları bozulabilmektedir. STS 7, airless tabanca uygulaması için çok elverişlidir. Bu durumda, 0,21"-0,31" meme ve 40-50° açı uygulama için yeterlidir. (Ayrıntılı bilgi için, lütfen Hemel'i arayınız.)
  • Etki süresi boyanın cinsine ve kalınlığına bağlı olarak değişir.
  • STS 7 yi, deneme ve uygulama sırasında, sökülecek boya katından daha kalın sürün. Eğer daha ince sürerseniz, boya katı tam sökülemeyecektir. Gerektiğinde STS 7 yi birkaç kat uygulayın. Çünkü üst boya katmanları kabararak alt katmanlardaki boyayla STS 7 arasında bir boşluk yaratabilir.
  • Yoğun güneş ışığı ve rüzgar STS 7 nin çabuk kurumasına neden olabileceğinden, kuruyan bölgelere daha fazla uygulayın.
  • Çözülen boyayı bir raspa yardımıyla, sıcak veya soğuk su ve fırçayla ya da yüksek basınçlı su pompasıyla temizleyin. Yıkamayı, en alttan başlayarak yukarı doğru yapın.


  • Bir sorunuz var veya özel bir teklife mi ihtiyacınız var?

    Tüm sorularınıza cevap bulmak ve bilgi almak için Whatsapp, SMS veya Çağrı yolu ile bize ulaşabilirsiniz.
    Özel bir teklif veya talepte bulunmak için lütfen çağrı yöntemini kullanınız.

    +90 (212) 727 0695
    +90 (212) 727 8523