Tanalith E

Türkiye'de, ahşap dostu Hemel tarafından sunuluyor.

Tanalith E

  Tanalith E, mantar, böcek ve termit saldırılarına karşı kullanılan, Avrupa ve dünya standartlarına uygun, etkinliği laboratuvar ve arazi deneyleri ile kanıtlanmış tek ve yeni nesil, bakır ve organik biosidlerden (triazol) oluşan bir ahşap koruyucudur. Tanalith E uygulanan ahşap, şimdi daha uzun ömürlü, daha sorunsuz, insan sağlığına ve çevreye daha duyarlı, daha dost.

  Tanalith E, Türkiye'de, ahşap dostu Hemel tarafından sunuluyor. Tanalith E'nin benzersiz üstünlükleri: Tanalith E uygulanmış ahşabın bakım derdi yoktur. Hesaplıdır. Tanalith E uygulanan ahşap, ayrıca bakım, boya, vernik gerektirmez ve yıllarca dayanır. İstenilirse, dekoratif amaçla boyanabilir.

Tanalith E uygulanmış ahşap çürümez. Bu sayede, bahçe mobilyaları, çocuk oyun alanları, çit, veranda gibi alanlarda kullanılan ahşap, dış hava koşullarından, yağmur ve nemden etkilenmez. Yıllarca dayanır.

Tanalith E uygulanan ahşap, güzel görünür, rengini korur. Tanalith E uygulanan ahşap, yeşil renk alır. Bu renk, dış ortamda, yavaş yavaş bal rengine dönüşür ve yıllarca aynı güzellikte kalır.

Tanalith E uygulanan ahşap, metal bağlantı elemanlarında korozyona neden olmaz. Tanalith E uygulanan ahşabın ömrü çok uzundur. Öte yandan, diğer ahşap koruyuculara kıyasla, metal bağlantılar açısından korozyona neden olmadığı, yapılan testlerle kanıtlanmıştır.

Tanalith E kokusuzdur. Tanalith E'ye alternatif bazı ürünler, ahşapta, işleme aşamasında ve sonrasında kötü kokuya neden olmaktadırlar. Tanalith E, kokusuzdur, kötü kokuya neden olmaz.

Tanalith E güvenlidir. Sadece ahşabı değil, kullanıcıyı da korur! Tanalith E, emprenye işlemi sonrasında, ahşabın bünyesinde sabitlenir. Çit, parmaklık, bahçe mobilyaları, hayvan barınakları, silolar, çiftlik binaları, çocuk oyun alanlarında kullanılacak ahşaba, güvenle uygulanır. Bitki, hayvan ve insan sağlığına zarar vermez. Çevre dostudur.

Tanalith E dünya ve Avrupa standartlarına uygundur. Tanalith E uygulanan ahşap, toprak temasında veya zemin seviyesi üzerinde, tehlike sınıflarında yer alan tüm kullanımlarda, dünya ve Avrupa standartlarına uygun ve son derece güvenlidir.

Tanalith E yüksek performans sunar. Tanalith E, 1990'lı yılların başından beri, ticari alanda kullanılmakta ve kullanımı, dünya genelinde hızla yaygınlaşmaktadır. Tanalith E uygulanmış ahşap, gerek Arch Timber Protection ve gerekse bağımsız uzmanlar ve kurumlar tarafından ayrıntılı biçimde test edilmiştir. Tahalith E uygulanmış ahşaplar, dünya genelinde yirmiden fazla test sahasına yerleştirilmiş ve bir bölümü, son derece olumsuz ve sert hava koşullarına maruz bırakılmışlardır. Bunların, on yıllık bir sürenin sonunda, koşullara mükemmel dayandıkları saptanmıştır. Çalışmalar, ticari kullanıma uygun boyuttaki ahşapların, toprakla temas halinde bile, istenilen 20 yıllık kullanım ömrüne ulaşabildiklerini göstermektedir. Bu, mükemmel bir performanstır.



Bir sorunuz var veya özel bir teklife mi ihtiyacınız var?

Tüm sorularınıza cevap bulmak ve bilgi almak için Whatsapp, SMS veya Çağrı yolu ile bize ulaşabilirsiniz.
Özel bir teklif veya talepte bulunmak için lütfen çağrı yöntemini kullanınız.

+90 (212) 727 0695
+90 (212) 727 8523