Sayerlack Linea Blu

SU BAZLI DIŞ CEPHE AHŞAP CİLASI

Sayerlack Linea Blu

  Sayerlack Linea Blu Su Bazlı Ahşap Cilası, tüm dış etkilere karşı ahşabın yıllarca yaşamasını sağlar. Ahşapları güneş ışınlarından korur, yağmurun, karın, rüzgarın ahşabı yıpratmasını önler. Yanlız ahşabın sağlığı açısından değil, insan ve çevre sağlığı açısından da mükemmel özellikler taşıyan yarı mat su bazlı bir ciladır.

Genel Özellikler: Sayerlack Linea Blu HF 2044 dış cephede her tür ahşap malzemenin korunması için kullanılan, çok iyi esnekliğe sahip, aşınma direnci fazla su bazlı ciladır. Tiksotropik özelliğe sahip olduğundan dik yüzeylerde akmadan kolaylıkla uygulanır. Kalın sürülen katlarda bile sarkma yapmaz. UV ışınlarına dayanıklıdır. Solmaz ve elastik özelliğini kaybetmez. Yapısında bulunan UV emiciler sayesinde ahşap malzemeyi güneş ışınlarından korur. Çabuk kurur. Bu özelliği sayesinde endüstriyel sistemlerde kolaylıkla uygulanır. Endüstriyel sistemlerde tabancayla atıma uygun tipi de bulunmaktadır. Su bazlı cilaların endüstriyel kullanımı ile ilgili olarak bilgi almak için lütfen HEMEL’i arayınız.

Sayerlack Linea Blu ahşaba nasıl uygulanır?
 Vacsol Aqua ve Vacsol Azure, aşağıdaki işlemler dizisinden oluşan VAC-VAC çift vakum yöntemi ile ahşaba uygulanır. Kullanılan tesis tam otomatiktir ve kullanılan programa göre, emprenye işlemi 60-75 dakika sürmektedir.

  • Ahşabın renklendirilmesi ve güneşin UV ışınlarına direncinin artırılabilmesi için Sayerlack Linea Blu su bazlı renklendiriciler HI 20xx kullanılması gereklidir.
  • HI 20xx renklendirici ahşaba mükemmel nüfuz eder. Dış koşullara ve güneşin UV ışınlarına dayanımı çok yüksektir. HI 20xx rengin kuruması için 6 saat beklenmelidir.
  • Renk kuruduktan sonra, HF 2044 su bazlı cila yeterli korumanın sağlanması için ahşap yüzeylere ağacın cinsine bağlı olarak en az 250-320 gr./m2 uygulanmalıdır. Meşe, kestane, maun, sapelli gibi derin gözenekli ahşaplarda kullanılacak miktar 320 gr/m2’dir. Bu miktarlar 2 ya da 3 kat da uygulanabilir.
  • 1.kat uygulandıktan sonra 2 saat beklenerek ve kat arası zımpara yapmadan 2. katın uygulamasını yapabilir veya en az 4 saat beklenerek çok iyi bir zımparadan sonra 2. kat sürülebilir.
  • HF 2044 gerekli durumlarda su ile % 5 – 10 oranında inceltilebilir.
  • Dikkat:

  • HI 20xx renk ve HF 2044 cila 5oC’den düşük sıcaklıklarda saklanmamalı, 10oC’den düşük sıcaklıklarda uygulanmamalıdır.
  • İnceltme sadece içilebilir suyla yapılmalıdır.


  • Bir sorunuz var veya özel bir teklife mi ihtiyacınız var?

    Tüm sorularınıza cevap bulmak ve bilgi almak için Whatsapp, SMS veya Çağrı yolu ile bize ulaşabilirsiniz.
    Özel bir teklif veya talepte bulunmak için lütfen çağrı yöntemini kullanınız.

    +90 (212) 727 0695
    +90 (212) 727 8523