Sayerlack Linea Blu Yat Verniği

TEKNENİZDE PIRIL PIRIL, TAM KORUMA

Sayerlack Linea Blu Yat Verniği

  Şimdi tekneler, pırıl pırıl, tam koruma altında. Sayerlack Linea Blue Parlak Yat Verniği'nin dolgu gücü yüksek, yayılımı mükemmeldir. Çok esnektir. Soğuğa, sıcağa, suya ve neme dayanıklıdır. Dış mekân ahşaplar için mükemmel koruma sağlar.

Sayerlack Linea Blue Parlak Yat Verniği nerelerde kullanılır? Teknelerde, su seviyesi üzerindeki ahşap yüzeylerin (güverte ve her tür dış mekânda kullanılan ahşaplar, kamara ve iç mekân mobilyaları) korunması için geliştirilmiştir.

  • Yat verniğini, uygulamadan önce çok iyi karıştırın.
  • Yeni Ahşaplarda: 150 no zımpara kağıdı ile zımparalanmış ahşap yüzeye 1 kat Linea Blu HI 201x renk uygulayın. Ardından Sayerlack Linea Blu Yat Verniği'ni fırça ile, katlar arasında 8 saat bekleyerek ve zımpara yapmadan 2-3 kat sürün. Katlar arasında kuruma süresi 24 saati geçmemelidir. 24 saati geçtiği durumlarda, vernik yüzeyi 200 no. zımpara kağıdıyla zımparalandıktan sonra yeni kat sürülmelidir.

    Vernikli Ahşaplarda: Eğer vernik iyi durumdaysa ve çok yıpranmamlşsa, 280 no. zımpara kağıdıyla yüzeyi hafifçe zımparalayın ve ardından Sayerlack Linea Blu Yat Verniği'ni sürün. Vernikli yüzey çok yıpranmışsa, yüzeyi 80-120 no. zımpara kağıdıyla tamamen temizleyin ve yeni ahşapta olduğu gibi işlemi tamamlayın.



    Bir sorunuz var veya özel bir teklife mi ihtiyacınız var?

    Tüm sorularınıza cevap bulmak ve bilgi almak için Whatsapp, SMS veya Çağrı yolu ile bize ulaşabilirsiniz.
    Özel bir teklif veya talepte bulunmak için lütfen çağrı yöntemini kullanınız.

    +90 (212) 727 0695
    +90 (212) 727 8523