Hickson Decor Plus

Ahşap dostu Hemel'den!

Hickson Decor Plus

  Şimdi, ahşap yüzeyleri her türlü kötü hava koşuluna karşı koruyacak yepyeni bir boya var. Hickson Decor Plus, evinizdeki, bahçenizdeki, binanızdaki ahşap yüzeylerin korunması ve güzelliği için en iyi çözüm.

Hickson Decor Plus. Boya ve ahşabın iki büyük düşmanına karşı. Ultraviyole ışınları ve nem, boyanın ve ahşabın ömrünü kısaltan iki büyük düşman. Hickson Decor Plus, ultraviyole ışınlarına karşı daha da güçlendirilmiş formülüyle, her türlü ahşap yüzey için etkili koruma sunar. Hickson Decor Plus, mikro gözeneklidir. Nefes alır, ahşaba nefes aldırır. Su geçirmez. İçindeki nemi dışarı verir, su tutmaz.

Hickson Decor Plus. Mükemmel bir koruyucu. Hickson Decor Plus, içindeki özel katkı maddeleri sayesinde, altındaki ahşabı yıllarca solmadan, pullanıp dökülmeden, çatlamadan yüzey küfü ve lekelenmelere karşı korur. Özel pigmentleri, ultraviyole ışınlarının ahşap üzerindeki zararlı etkilerini önler.

Önemli: Dış cephede kullanılan ahşap, boyadan önce boya Hickson Decor Plus bile olsa çürümeye karşı mutlaka "emprenye" edilmelidir.

Hickson Decor Plus. Ekonomik boya.Hickson Decor Plus, hem ilk uygulamada, hem bakım uygulamasında ekonomiktir, l litre Wood Stain ve Hardwood Finish 14-16 metrekareyi, l litre Breather Paint ise 10 metrekareyi, tek katta rahat örter. Bakım içinse, dört-beş yılda bir yüzeyi temizlemek ve aynı renkten bir kat sürmek yeterlidir.

Hickson Decor Plus. Dekoratif, kolay çözüm.Yarı şeffaf ve örtücü çeşitleri, sunduğu renk seçenekleriyle Hickson Decor Plus, her türlü iç-dış doğrama ve cephe kaplaması için idealdir. Kullanımı son derece kolaydır. Astar-vernik gerektirmez. Fırçayla kolayca sürülür. Havanın kuru ve ılık olması uygulamayı kolaylaştırır. Sürüldüğü yüzey mutlaka temiz ve kuru olmalıdır. Ayrıca, ahşabın nem oranı %20'nin üzerinde olmamalı, kat arasında 24 saat beklenmelidir. 2 kat uygulandığında, tek başına, ahşabın güzelliğini yıllarca korur.

Önemli: Hickson Decor Plus, hiçbir solvent ile seyreltilmeden olduğu gibi kullanılmalıdır.

Önemli: Iroko, Tik gibi doğal ekstratlar ve yağ içeren ahşap türlerinde, Hickson Decor Plus uygulamasına başlamadan önce yapışmanın iyi olması için, yüzey selülozik tiner ile temizlenmelidir. Yüzey, tamamen kuruduktan sonra, nispeten kaba zımpara (80-120 no'lu) ile tekrar zımparalanmalı ve tozdan arındırılmalıdır.

Hickson Decor Plus'ın fırça ve tabanca ile uygulanan Hickson Decor Aqua su bazlı tipleri mevcuttur. Ayrıca, Hickson Decor Plus ve Hickson Decor Aqua'nın Breather Paint Opak boyalarının istenen her rengi sipariş üzerine hazırlanarak bir gün sonra teslim edilir.



Bir sorunuz var veya özel bir teklife mi ihtiyacınız var?

Tüm sorularınıza cevap bulmak ve bilgi almak için Whatsapp, SMS veya Çağrı yolu ile bize ulaşabilirsiniz.
Özel bir teklif veya talepte bulunmak için lütfen çağrı yöntemini kullanınız.

+90 (212) 727 0695
+90 (212) 727 8523