DRICON Yangın Geciktirici Emprenye

DRICON Yangın Geciktirici Emprenye

  DRICON iç mekanlarda ve üzeri kapalı veya boyanarak korunan dış mekan ahşap yüzeyler için uygulanan su bazlı yangın geciktirici emprenye maddesidir. DRICON® ahşap levhaların yangına karşı emprenyesi için de çok uygun bir emprenye maddesidir.

DRICON ile emprenye edilen ahşaplar Euroclass yangın koruma sınıflandırmasıyla birarada değerlendirilen Avrupa Standardı BS EN 13986 koşullarını sağlar. Avrupa’da bu standarda uygunluk kalıcı konutlarda kullanılacak tüm panel ürünleri için yasal bir zorunluluktur.

DRICON ‘un Amerikan Underwriters Laboratuvarı’nda yapılan testlerine göre diğer emprenye işlemleri veya emprenyesiz ahşaplara göre daha az miktarda duman oluşturduğu onaylanmıştır.

İngiltere, Kuzey Amerika, Fransa ve İskandinav ülkelerinde yapılan testlerle de çok düşük miktarda duman oluşturduğu belirlenmiştir.

DRICON ile emprenye işleminden sonra dış görünümünde bir değişiklik olmadığı için ahşaplar boyasız olarak da kullanılabileceği gibi uygun boya ve verniklerle de boyanarak kullanılabilir.

DRICON ile emprenyeli ahşaplar İngiliz Standardı BS 373:1957’ye göre yapılan testlerde diğer inorganik tuzlarla yapılan emprenye işlemlerine göre çok daha iyi performans göstermiştir.

DRICON yangına karşı emprenye işlemi ile ilgili daha detaylı bilgiyi HEMEL teknik bölümünden alabilirsiniz.



Bir sorunuz var veya özel bir teklife mi ihtiyacınız var?

Tüm sorularınıza cevap bulmak ve bilgi almak için Whatsapp, SMS veya Çağrı yolu ile bize ulaşabilirsiniz.
Özel bir teklif veya talepte bulunmak için lütfen çağrı yöntemini kullanınız.

+90 (212) 727 0695
+90 (212) 727 8523